ما عادت داریم همه چیز را ست یا دست بخریم. هنوز هم جهزیه هایی با سرویس های ۹۹ پارچه و ۱۲۰ پارچه متداول است وسایلی که شاید هیچ وقت سراغ آن ها نرویم. تب خرید اجناس مد شده بسیار همه گیر است. به یاد دارم سال ها پیش تب سرخ کن همه خانه ها را فراگرفته بود و هیچ خانه ای بدون آن نبود. مادر من نیز یکی از بهترین ها را به آشپزخانه اش اضافه کرد؛ ولی باور کنید فقط یک بار از آن استفاده کرد. البته همان یک بار هم من در آن سیب زمینی و مرغ سرخ کردم!
بیشتر ما در آشپزخانه مان از این دست وسایل زیاد داریم، ابزاری که متاسفانه در برخی موارد حتی طرز استفاده آن را هم نمی دانیم. یکی از این ابزار چاقو است. اگر یک جست وجوی ساده درباره چاقو یا کارد به زبان فارسی در گوگل انجام دهید، به ده ها مدل و نام برمی خورید که دست برقضا همه شان هم ست هستند. شاید بگویید خرید ست به صرفه است و شش چاقو را به قیمت چهارتا می خرید، ولی آیا هیچ وقت از هر شش تای آن ها استفاده می کنید!؟
در دنیای آشپزی ده ها مدل چاقو برای استفاده های گوناگون وجود دارد، از چاقوهایی که در آشپزخانه همه مان یافت می شود تا چاقوهای خاصی مثلا برای برش ماهی سالمون[۱] یا تزیین میوه و سبزیجات. بی شک داشتن همه چاقوها برای آشپزخانه های کوچک امروزی محال و غیر اقتصادی است. به همین دلیل در این مقاله سعی دارم برخی از چاقوهای پرکاربرد و متداول در آشپزخانه های خانگی را معرفی کنم.
این چاقو یکی از متداول ترین چاقوهای آشپزخانه است. چاقوی سرآشپز، تیغه و دسته ای محکم، پهن و سنگین دارد. از این چاقو می توانید برای برش دادن و ریز کردن هر نوع مواد غذایی استفاده کنید.
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به ساندویج خانگی علاقه دارید، باید یکی از این چاقوها برای خود بخرید. تیغه بلند و دندانه دار این چاقو به راحتی امکان برش انواع نان ها را برای شما فراهم می آورد. علاوه بر آن این چاقو برای برش انواع مواد غذایی نرم مانند گوجه فرنگی بسیار مناسب است و به شما این امکان را می دهد که آن را بدون له شدن خرد کنید. این چاقو نسخه آشپزخانه ای چاقوهای اره ای قدیمی است که روی میز پذیرایی همه مان بود.
این چاقو در واقع نسخه ژاپنی چاقو سرآشپز است که برای کار با ماهی، گوشت و سبزی جات فوق العاده است. مهم ترین تفاوت این چاقو نوک هلالی تیغه آن است که حرکت دوار چاقو هنگام ریز کردن را بسیار راحت و سریع کرده است.
درباره این سایت